Jobba hos oss

 

 

Science Park söker affärsutvecklare till Gislaved

 

Vi letar efter dig som kan komplettera teamet hos oss på  Gislaved näringsliv AB som affärsutvecklare med fokus på att stödja företagare och idébärare, med insatser i affärsutveckling. Huvuduppgifterna du kommer att jobba med är:

 

- Planera och genomföra aktiviteter för att stimulera kreativitet och entreprenörskap

- Stötta entreprenörer och företag i att hitta rätt affärsmodell, team och kapital för tillväxt

- Stödja processen i att fler företag och verksamheter startas och utvecklas i kommunen

- Aktivt marknadsföra och göra Science Parks koncept och resurser tillgängliga för näringslivet i Gislaveds kommun

 

Du är en social person som är bra på att lyssna, har lätt att skapa relationer och är duktig på att kommunicera i såväl text som tal, på både svenska och engelska. Du har en affärsmässig inställning till ditt uppdrag, och med en stor portion eget driv skapar du resultat för oss och de bolag vi arbetar med. Du gillar att samarbeta och hitta kreativa lösningar för att hela tiden komma framåt och du är prestigelös i att ta hjälp av kollegor och andra i processen.

 

För att lyckas med ovanstående tror vi att du har en akademisk examen och minst några års erfarenhet av affärsutveckling/ verksamhetsutveckling/ produktutveckling i etablerade företag. Vi ser gärna att ditt fokus i tidigare uppdrag har varit inom marknad och försäljning. Har du erfarenhet från att ha drivit ett eget företag är det meriterande.

 

Science Park hjälper företag och talangfulla personer göra något stort med sina idéer. Vi finns i samtliga tretton kommuner i Region Jönköpings län, med affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion. 


Skapa dig gärna din egen bild av oss genom att hälsa på oss på: Science Park, samt här hos oss på Gislaved näringsliv AB.


Frågor och ansökan:

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta:
Leif Österlind
VD Gislaved näringsliv AB
0371-844 80
leif@gna.se

I FOKUS

Vad händer på vår Facebooksida?

Gå gärna in och titta på vår facebooksida, varje månad intervjuar vi ett av våra medlemsföretag. Läs gärna om vårt senaste besök. 
 
KONTAKTA OSS
 
 
LÄNKAR