Affärsgalan 8 mars 2018

 

 

 

 

Den 8 mars är du och dina medarbetare varmt välkomna till 2018 års upplaga av Affärsgalan. Då är det Burseryd-Broaryds tur att stå som värdar och arbetet med galan är i full gång.

Här nedan kommer vi att uppdatera allt eftersom. Vill du vara säker på att inte missa något, så kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

 


Kriterier för Turismpriset

Gislaveds kommun turismpris är avsett att belöna eller stimulera goda insatser i nytänkande, internationalisering, kvalitet och hållbarhet i företagandet, som har bidragit till att utveckla turismen i kommunen. Syftet med priset är att belöna insatser, såväl när det gäller nya djärva satsningar, som långvarigt, framgångsrikt arbete och lönsamhet i kommunen.

Priset ska kunna delas ut till enskilda personer, företag, stiftelser och föreningar som är verksamma i Gislaveds kommun.

Nominera till priset Årets Turismpris  

 

Priset utgörs av 10 000 kr.

Turismpriset utdelas årligen, i samband med Gislaveds näringslivsdag, Affärsgalan i mars varje år. Minst en månad före förslagstidens utgång (januari) ska det annonseras om turismpriset i lokal press och utlysas på kommunens webbplats.

Vinnaren blir automatiskt kommunens förslag till nominering till länets turismpris som delas ut av Smålands turism i samband med Jönköpingsgalan.

 

 

 

KONTAKTA OSS
  • Gislaved näringsliv AB
  • Stortorget 2
  • 332 30 Gislaved
  • Telefon 0371-806 00
  • E-post info@gna.se
  • E-post (Faktura) invoice@gna.se

LÄNKAR