Affärsutveckling

 

Nätverk för affärsutveckling och branschutveckling som finns i Gislaveds kommun samt i angränsande regioner och som kan vara till hjälp i ditt företagande.

 

 

 

Science Park för nya idéer och affärsutveckling

På Science Park i Gislaved och på vårt lokomotiv Science Park i Jönköping möter vi många människor med goda idéer som får personlig vägledning till att starta och utveckla sina företag. Utbildningar och entreprenörsträffar arrangeras både på lokal och regional nivå.

Läs mer

 

Företagsföreningar i Gislaveds kommun

Gislaved näringsliv har nästan 400 medlemsföretag som också är medlemmar i lokala näringslivsföreningar som finns i Anderstorp, Burseryd- Broaryd, Gislaved, Hestra, Reftele, Smålandsstenar- Skeppshult.

Läs mer

 

Polymercentrum

Polymercentrum Sverige AB (PCAB) bidrar till att svensk polymerbearbetande industri blir världsledande genom att öka dess kompetens. Vi är ett kompetenscentrum vars uppgift är att säkerställa så att det finns kompetenta yrkesarbetare inom den svenska plastbranschen. PCAB samverkar med såväl högskolor och universitet som branschorganisationer och externa konsulter för att alltid kunna bistå med den senaste kunskapen.

Läs mer

 

Almi

Almi Företagspartner AB ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag, Almi Invest AB och IFS Rådgivning AB. Almi finns i Jönköping med verksamhet inom tillväxtrådgivning för etablerade företag, innovationsrådgivning, nyföretagarrådgivning och finansiering genom bl.a. stöd, lån och riskkapital.Läs mer Företagsjouren
Företagsjouren i Jönköpings län är ett neutralt och konfidentiellt stöd för företag som hamnat i svårigheter. Företagsjouren är ett samarbete mellan Regionförbundet Jönköpings län, Almi Företagspartner och Företagarna och inrättades i första hand för åren 2009 och 2010, men kommer att drivas vidare.
– Sedan starten har Företagsjouren hittills hjälp 75 företag och för närvarande arbetar jag med 30 stycken. Detta har resulterat i 425 räddade arbetstillfällen i länet på snart två år, säger Göran Qvarnström.

Läs mer
Broschyr Företagsjouren
Broschyr Företagsjouren Lantbruk och Gröna näringar

 

KONTAKTA OSS
  • Gislaved näringsliv AB
  • Stortorget 2
  • 332 30 Gislaved
  • Telefon 0371-806 00
  • E-post info@gna.se
  • E-post (Faktura) invoice@gna.se

Länsstyrelsen i Jönköpings län

Länsstyrelsen stimulerar regionens näringsliv på flera sätt. I samverkan med kommuner, näringsliv och organisationer arbetar man mot nationella mål för regional tillväxtpolitik samt ett fokus på samhällsplanering, miljö och klimat och landsbygdsutveckling.

Läs mer

 

 

Regionalt perspektiv

Regionförbundet Jönköpings län är den politiska arenan för samverkan och hållbar utveckling.  Visionen för Jönköpings län med dess 339 000 invånare är: "Vi ska vara den självklara mittpunkten för människor med skaparkraft. En tillgänglig region för människor som vill besöka, verka och leva i en möjliggörande miljö. "

Läs mer


 

SP och SP Småföretag

Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. SP har en stor teknisk bredd och kraftfulla  resurser av internationell klass både vad gäller forskning och utveckling inom en mängd områden samt provningsverksamhet i ackrediterade laboratorier.

SP Småföretag. Ett verksamhetsområde som hjälper mindre företag med provning, teknisk utvärdering och produktutveckling.

Läs mer