Arenum

Arenum är en mötesplats  och plattform för växande företag.  Flexibla lokaler som är lätt att flytta in i, komma igång att jobba i och lika lätt att växa i.Arenum är ett koncept som drivs och ägs av Gislaved Näringsliv AB. Kontorshotellet är inhyst i den 600 meter långa tegelbyggnaden i Gislaved som fortfarande är känd för sin däcktillverkning. Nu ägs lokalerna av Weland Industricentrum och en mängd verksamheter finns inhysta här, från tillverkningsföretag till tjänsteföretag.  

Arenum Business Incubator

Arenum är en inkubator för nystartade företag. Kostnadsfri och konfidentiell rådgivning förenas med kontor och subventionerad kostnadstrappa för dig som har en affärsidé och vill starta eget företag eller för dig som redan har startat och vill utveckla och stärka din marknadsstrategi.

Läs mer om Science Park Gislaved här.


 

Arenum office

Söker du kontor i en nätverkande miljö? Arenum erbjuder även dig som etablerad företagare en flexibel kontorslösning i en innovativ miljö tillsammans med andra entreprenörer.  

 

I FOKUS

Söker du kontorslokal?

Arenum erbjuder kostnadseffektiva kontor och gemensamma faciliteter. Välkommen till en dynamisk kontorsmiljö och nätverk.

Här finns
... Kontor med full säkerhet och service som Internet, skrivare, kopiering.
... Möteslokaler för 2-80 deltagare med teknisk utrustning.

 
KONTAKTA OSS
 
  • Gislaved näringsliv AB
  • Leif Österlind
  • Telefon 0371-22 69 72
  • E-post leif@gna.se
 

Arenum events

Vi ordnar regelbundet seminarier och aktiviteter av olika slag så att du får möjlighet att lära känna och kanske samverka med medlemsföretag i våra starka nätverk.

 

Arenum meeting

Söker du möteslokal för affärsmöte eller seminarie? Arenum erbjuder möteslokaler för 2-80 konferensdeltagare med tillgång till teknisk utrustning. Cateringservice kan förmedlas.