Affärsracet

  

Ett stort tack till alla föreläsare, utställare och deltagare. Också ett jättetack till alla andra som hjälpt att göra arrangemanget möjligt!

 

Beteendelabbet 

Först ut i programmet var Ida och Linda, representanter för Beteendelabbet. De jobbar med beteendeförändring med fokus på hållbarhetsfrågor.

I deras del inkluderades, utöver föreläsning, även en workshop deltagarna fick fundera och diskutera kring hur man skulle kunna jobba med att göra transporten mer hållbar i Gislaved.

Workshopen skapade mycket engagemang och öppnade upp för många bra diskussioner. Härligt tycker vi! 


 

Göran Adlén

Efter en paus med fika för att ladda om batterierna var det dags för Göran Adlén att göra entré. Göran är trendanalytiker och under en presentation med mycket energi, skratt och bra poänger inspirerade han oss om framtiden.


 

 

När Görans föreläsning avslutats var det dags för lunch som Hotell Nissastigen ordnat. Idag bjöds det på lax och potatis med hummersås. Tack för den goda maten!

 

Marcus Oscarsson

Klockan 12.40 var det Marcus Oscarssons tur. Han gjorde en underhållande föreläsning med hög igenkänningsfaktor. Ett ämne han tog upp var hur politiker och näringsliv kan samverka. Han pratade också om vad privatpersoner samt politikerna själva kan göra för att påverka den kommunpolitiken.

 

 Ellinor Eineren

Avslutningsvis höll Ellinor Eineren en intressant föreläsning om sin innovationsresa med sitt företag Agricam. Hon berättade då om hur utvecklingen sett ut, motsättningar och mål, hon pratade också om vad man kan göra för att uppmuntra människor som har viljan att starta eget företag. 


 

 

Vår moderator för dagen

Moderator för dagen var Camilla Saarinen, hon guidade oss igenom hela dagen på ett tryggt och underhållande vis. Tack!

 

 

Vinnare av flygbiljetter till Frankfurt! 

Under dagen hade vi också en utlottning av flygbiljetter från Jönköping Airport till Frankfurt, dessa vann Donald Josefsson från DJ Domestik.Grattis!

 

 

Återigen ett stort tack till alla som gjorde den här dagen möjlig! 

 

FOTO: Christina Andersson, Gislaved Näringsliv 

I FOKUS

Affärsracet 2016

Affärsracet Kompetens: En fullspäckad seminariedag på Hotell Nissastigenden. Föreläsningar av Beteendelabbet, Göran Adlén, Marcus Oscarsson och Ellinor Eineren.

 
KONTAKTA OSS
 
  • Leif Österlind
  • Näringslivschef
  • Telefon 0371 22 69 72
  • E-post leif@gna.se
 

 

Moderator för dagen: Camilla Saarinen, Quentia AB

Quentias grundare och VD heter Camilla Saarinen, hon är certifierad handledare och konsult i det unika utbildningskonceptet Tänkande till Resultat. Med sina 15 års erfarenhet av undervisning och utvecklingsarbete tillhandahåller hon kraftfulla utbildningar, seminarier och workshops för organisationer, företag och nya entreprenörer.