Science Park i Gislaved

 

Alla entreprenörer med affärsidéer eller små och medelstora företag i utvecklingsskeden är välkomna att ta kontakt. Vår rådgivning är öppen för alla och helt kostnadsfri. Självklart jobbar vi under sekretess.


Starta eget affärscoach

Vad behöver du göra för att ta steget till att starta eget? Affärsplan, budget, finansiering t.ex. Hos oss i Gislaved, hjälper en personlig affärscoach dig, kostnadsfritt och konfidentiellt, att förbereda ett lönsamt företag.  

För entreprenörer med tillväxtambitioner och bärkraftiga idéer kan vi genom Science Park teckna ett tillväxtavtal, som ger dig ett fördjupat affärsutvecklingsstöd. 

Affärsutveckling

Vi erbjuder operativt stöd till dig i form av kvalificerad rådgivning, kompetenshöjning och vägledning. Tillsammans ser vi till att processen går framåt i takt med din utveckling som entreprenör. Vårt mål är att stödja dig och ditt företag från idé till kommersialisering.

Utbildningar, träffar, webbinarier

Inom Science Park samt på Gislaved näringsliv AB anordnar vi gemensamma aktiviteter speciellt lämpligt för dig som håller på att utveckla en affärsidé eller har ett allmänt intresse för affärer.I FOKUS

Science Park

Science Park stöttar dig som vill göra något stort med dina idéer. De arbetar aktivt och engagerat med att hjälpa ditt företag hitta rätt affärsmodell, team, förutsättningar för internationell expansion och kapital för tillväxt.

 
KONTAKTA OSS
 
  • Leif Österlind
  • Gislaved näringsliv AB
  • Telefon 073-326 60 06
  • E-post leif@gna.se