Science Park i Gislaved

 


Alla entreprenörer med affärsidéer eller små och medelstora företag i utvecklingsskeden är välkomna att ta kontakt. Vår rådgivning är öppen för alla och helt kostnadsfri. Självklart jobbar vi under sekretess. 

Starta eget affärscoach

Vad behöver du göra för att ta steget till att starta eget? Affärsplan, budget, finansiering t.ex. Hos oss på Arenum, Gislaved, hjälper en personlig affärscoach dig, kostnadsfritt och konfidentiellt, att förbereda ett lönsamt företag.

För entreprenörer med tillväxtambitioner och bärkraftiga idéer kan vi genom Science Park teckna ett tillväxtavtal, som ger dig ett fördjupat affärsutvecklingsstöd.

 

Affärsutveckling

Vi erbjuder operativt stöd till dig i form av kvalificerad rådgivning, kompetenshöjning och vägledning. Tillsammans ser vi till att processen går framåt i takt med din utveckling som entreprenör. Vårt mål är att stödja dig och ditt företag från idé till kommersialisering.


Arenum Tillväxtarena

Arenum är också en inkubator - en företagskuvös - för nystartade företag. Inom Science park-systemet erbjuds du hjälp med uppstarten och exempelvis utbildning, coachning, mentorskap, personligt nätverksbyggande samt inte minst kontorsplats med full service och subventionerad kostnadstrappa.

I FOKUS

Arenum

Arenum erbjuder kostnadseffektiva kontor och gemensamma faciliteter för kunskapsintensiva företag. Här är det enkelt att komma igång så att du kan fokusera på verksamheten. Förmånlig hyrestrappa för dig som är nyföretagare.

 
KONTAKTA OSS
 
 

Nätverk och kontakter

Arenum är en mötesplats för innovation och utveckling. Här kan du träffa entreprenörer med unik kunskap och erfarenhet. Vi länkar gärna till våra företagsamma nätverk. Inom GNAB finns 6 näringslivsföreningar och 450 medlemsföretag.

Vi har ett nära samarbete inom Science Park i Jönköpings län och bjuder in dig som nyföretagare till aktiviteter och utbildningar.Utbildningar, träffar, webbinarier

Inom Science Park samt på Gislaved näringsliv AB anordnar vi gemensamma aktiviteter speciellt lämpligt för dig som håller på att utveckla en affärsidé eller har ett allmänt intresse för affärer.