Det här gör vi

 

Vårt uppdrag är att skapa förutsättningar för en positiv utveckling av det befintliga näringslivet och turismen. Vi finns till för dig som vill starta företag, utveckla din verksamhet eller etablera dig i Gislaveds kommun. 


 


Gislaved näringsliv AB arbetar med och för näringslivet. Vi formar framtiden och här är några av de områden vi inriktar oss på:

Affärsutveckling, coachning och service

Vi arbetar med att stödja dig i din idé och verksamhetsutveckling, att matcha kompetens med erfarenhet och att stärka samarbeten.

Vi är din företagslots, vägvisare, vägledare och länk mellan kommun, myndigheter, högskola och näringsliv.

Hos oss får du konfidentiell och kostnadsfri affärscoachning och rådgivning vid nystart, verksamhetsutveckling, expansion, nyetablering och omlokalisering.

 

Har du en idé?

Vill du testa om din idé har potential till ett företag? Kom till oss och dra nytta av våra erfarenheter, kunskaper och kontakter. Det är kostnadsfritt och konfidentiellt. 
Läs mer här

Nyetablering

Med vårt kontaktnät inom och utom Gislaveds kommun, lotsar vi dig till konstruktiva lösningar i samband med omlokalisering, som markfrågor, lokaler och expansion. 

Starka nätverk

Vårt affärsnav av nästan 400 medlemsföretag och 6 näringslivsföreningar representerar ett varierat, starkt och expansivt näringsliv. Olika branscher och initiativrika personer har regelbundna nätverksträffar som du är välkommen att delta i.

I kalendern listar vi såväl nätverksträffar som utbildningar.

I FOKUS

Dags att boka monter till Affärsracet

Den 30-31 maj 2018 är du välkommen till möjligheternas arena, Affärsracet på Scandinavian Raceway. Affärsracet är en mässa, en gemensam plattform som synliggör och marknadsför Gnosjöregionens näringsliv som ett dynamiskt affärsområde att befinna sig i. För femte gången samlas utställare från olika branscher, i olika storlekar och med olika ändamål i syfte att boka affärer, skapa kontakter och upptäcka nya möjligheter.

 

Inspiration

För dig som brinner för företagande och vill inspireras arrangerar vi möten, seminarier och utbildningar inom flera olika områden. Hör gärna av dig till oss om du vill veta mer om vad som pågår och hur vi kan hjälpa dig!

Stärka samverkan

Mycket av vår verksamhet bedrivs i utvecklingsprojekt som på kort och lång sikt främjar näringsliv och sysselsättning. Vanligtvis drivs projekten tillsammans med en eller flera samarbetspartners på lokal, regional, nationell och internationell nivå.

Läs här om våra utvecklingsprojekt

Det finns ett nav i Skandinavien

Gislaved näringsliv AB är till för alla företagare som är verksamma i Gislaveds kommun, oavsett bransch och storlek. Som medlem är du med och formar vägen mot framtiden. Välkommen in!