Aktuella projekt

Affärsracet 2018

Den 30-31 maj är Affärsracet tillbaka på Scandinavian Raceway i Anderstorp. Denna gång har man fler aktörer i ryggen då Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo kommun och näringslivsbolag tillsammans driver mässan genom Business Gnosjöregion.

Till Affärsracets hemsida 

 

Saluhallsprojektet Venue Food Court Gislaved 

Saluhallsprojektet går ut på att nio kvinnor med invandrarkvinnor starar sina egna företag och tillsammans bilder en saluhall. Läs mer här

 

Vi tror på Ung Företagsamhet i Gislaved

Årets omgång av UF-företag har nu tagit ny fart. Under ett år får eleverna driva egna så kallade UF-företag, och sälja verkliga varor och tjänster.

Eleverna går igenom ett företags hela livscykel, från start till drift och avveckling och får på så sätt unik kunskap om och erfarenhet av företagande.

Ungdomarna tar själva fram affärsidé, genomför marknadsundersökningar och skaffar startkapital.

Genom UF får ungdomar i gymnasiet möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap.

Gislaveds gymnasium

Ung företagsamhet

 


I FOKUS

Dags att boka monter till Affärsracet 2018

Den 30-31 maj 2018 är du välkommen till möjligheternas arena, Affärsracet på Scandinavian Raceway.

 

Affärsracet är en mässa, en gemensam plattform som synliggör och marknadsför Gnosjöregionens näringsliv som ett dynamiskt affärsområde att befinna sig i.För femte gången samlas utställare från olika branscher, i olika storlekar och med olika ändamål i syfte att boka affärer, skapa kontakter och upptäcka nya möjligheter.

 
KONTAKTA OSS
 
  • Leif Österlind
  • 073-326 60 06
  • Telefon 0371-22 69 72
  • E-post leif@gna.se